SERVICES
FACTURATIE SERVICEJe factuur is je visitekaartje.

Daarom bieden wij bij onze facturatie service unieke designs aan welke volledig kunnen worden aangepast naar jou wensen.Gebruik Excel Online om je uren of andere te factureren gegevens in te voeren.

 

Ook als je geen Excel hebt geïnstalleerd, kun je in de browser of via de smartphone app gebruik maken van Excel Online.We delen de gegevens via de beveiligde verbinding van Dropbox. De bestanden staan in de Cloud dus zijn altijd en overal beschikbaar.

De verzending kan worden verzorgd door Snel een Excel of maak gebruik van onze Email tool om snel al je facturen in één keer te verzenden met Outlook.FINANCIELE ADMINISTRATIESpeciaal voor jou als ZZP'er verzorgt Snel een Excel de complete financiële administratie.

Het enige wat jij hoeft te doen is je bonnetjes te uploaden met de Dropbox documentscanner, wij doen de rest.Ontvang maandelijks een overzicht van je financiële status. 

Wat vind jij belangrijk om te zien in een rapport? Omzet, kosten of winst? We maken jou financieel rapport op maat zodat jij op de belangrijke zaken kan focussen.Onze administratie service is inclusief BTW aangifte. Ongeacht of dit maandelijks, per kwartaal of per jaar is.

Combineer de financiële administratie service met de facturatie service voor een compleet financieel overzicht.

Verder kunnen we op verzoek de administratie uitbreiden met aparte modules als urenregistratie, omzetprognoses en liquiditeitsadministratie.


EXCEL TRAININGJe wilt beter worden in Excel. Maar niet weer een basiscursus volgen waar alles stap voor stap wordt doorgenomen. Je wilt aan de slag!

Daarom bieden wij bij Snel een Excel een 1-op-1 Crash Course Excel via Zoom aan. Wat wil jij met Excel kunnen doen? Wij leren jou hoe je dat kunt bereiken. 

Doelgericht. Intensief. Praktisch.
Geef van tevoren aan welke focuspunten we tijdens de course bespreken. Formules, draaitabellen, data koppelen, grafieken. Het moet praktisch zijn voor jou.

Of lever zelf je casus aan, we bespreken dan de meest eenvoudige en onderhoudvriendelijke mogelijkheden. Excel Online maakt het mogelijk om tegelijkertijd in het zelfde bestand te werken. Dit is dus ideaal voor trainingsdoeleinden.

Een trainingsperiode duurt een uur. Je zit vervolgens niet vast aan een traject. Het is helemaal aan jou om een vervolgtraining te doen.